CatalanEspa√Īol (spanish formal Internacional)
Donem VIDA a l'espai

Home Actualitat Consells
Consells

Instalar césped artificial en invierno

Correu electrònic
There are no translations available.

Ahora que llega el invierno es la mejor √©poca del a√Īo para plantearnos instalar cesped artificial barato en nuestro jard√≠n. Hay varios motivos para esta afirmaci√≥n pero sin duda alguna el mejor argumento es que en esta √©poca del a√Īos es cuando el cesped artificial es m√°s barato. Otros motivos para elegir esta √©poca del a√Īo para instalar nuestro c√©sped artificial es que el jard√≠n se utiliza menos. Tambi√©n pasado el verano podremos observar mejor las zonas cr√≠ticas de nuestro jard√≠n y as√≠ podremos hacer una intervenci√≥n sobre nuestro jard√≠n lo m√°s optimizada posible.

Respeto a esta idea de instalar cesped artificial en invierno podremos ver un biuen artículo en el blog de Verdalia, que nos aporta valiosa información sobre esta idea. Instalar césped artificial en invierno.

 

Plaga de les palmeres: el morrut roig

Correu electrònic

Morrut roig a les palmeres

A Catalunya va arribar al desembre del 2005 al Vendrell. Al 2006 es va estendre al Maresme (Cabrils i Vilassar) i ara és localitzat a tot arreu de Catalunya de manera forta important. Al 2012 es va donar una forta activitat a tota l’àrea metropolitana de Barcelona i a Barcelona ciutat, sent ara mateix un problema força important a tota la província de Barcelona.

 

Plagues de la gespa a l'estiu: la típula

Correu electrònic

Plagues de tipula gespa

Les altes temperatures afavoreixen l'aparici√≥ de plagues com la T√≠pula, que ataquen l'arrel de la gespa espatllant-la en q√ľesti√≥ de dies. √Čs convenient realitzar un tractament insecticida preventiu o curatiu d'urg√®ncia si apareix la plaga.

 Morrut roig de les palmeres

CAMPANYA DE TRACTAMENT PREVENTIU A LA SEVA ZONA:
Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès.

Tractament de les palmeres

Truqui'ns per a realitzar el seu tractament a preu redu√Įt.
Tel. 902 998 132
Preus especials per proximitat
Morrut roig de les palmeres


Actualitat

Treballs de bioenginyeria a Arenys de Munt

Bioenginyeria a Arenys de Munt

Estem arreclant el camí anomenat "Fons de Can Rossell" a Arenys de Munt. Es tracta d'un camí de passeig que surt del poble i puja fins al "Coll de Collsacreu", on enllaça amb la xarxa de camins de vianants del Parc del Corredor-Montnegre.

Truqui'ns al 902 998 132

Demana pressupost sense compromís

Ambientalia financia su jardín